ソフトスチームの
6つのメソッド
No.1 — 最高品質の加熱処理 —
Performing optimum cooking heating based on the scientific characteristics of food ingredients.
対流加熱+凝縮熱により「効率的に食材内部まで均質加熱」する
No.2 — 食素材の組織や細胞を守る —
Do not destroy the tissue of foodstuffs. Suppress destruction of cell membranes.
100℃以下で、各食材成分の最適温度により保湿加熱し、「必要な熱変性」のみを起こす
No.3 — 品質の最適化 —
Optimize Nutritional function of foodstuff. Suppresses nutrient loss and prevents deterioration due to oxidation.
温和な適温保湿加熱により「細胞組織を保持し、品質劣化変性を抑制」する
No.4 —1℃単位の加熱温度制御 —
Texture of food, taste, fragrance. Pull out freely like a master’s skill.
食素材の各種酵素変化を考慮しながら、旨味、香りなどを最善の状態に引き出す
No.5 — 安心安全の食素材を実現 —
Performing optimum cooking heating based on the scientific characteristics of food ingredients.
過剰な熱を加えず、菌の死滅温度を考慮しコントロール、安心安全かつ美味しい食素材を実現する
No.6 — 加熱プログラムのCLOUD化 —
Select from application-specific programs and press the product name button for optimum processing.
用途別プログラムから選び、品名ボタンを押すだけで最適加工